Alkotmányt írok

Alkotmányt írok

Constitute Project

2015. február 14. - chabusch

A blog beállításaiban benne maradt a reklám, és nem akartam, hogy a profitszerzésnek akár csak a látszata is felmerülhessen. Várnom kellett tehát a folytatással addig, amíg a reklámok kikapcsolnak. Ez cirka 30 napig tartott.

A következő bejegyzésem egy egészen kiváló, alkotmánnyal kapcsolatos weboldalt kíván ajánlani a kedves olvasók részére, amely a Constitute Project.

A University of Texas projektjében (jelenleg) 194 alkotmányt dolgoztak fel rengeteg szempont szerint. Persze vannak hibák, különösen az angol fordítások minősége mutat nagyon nagy szórást. Mindazonáltal az adatbázis olyan méretű és olyan jól kezelhető, hogy gyakorlatilag megkerülhetetlen azok számára, akik alkotmányjoggal foglalkoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://alkotmanyt-irok.blog.hu/api/trackback/id/tr727175141

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása